HTML

madzsar soundclash fanatiks

LONG LIVE THE FUCKERY OF SOUNDCLASH testvéroldalunk a http://higherlevelsound.wordpress.com/ +++++ az én emailcímem pedig hanggyilkos kukac dzsímél pont kom

Friss topikok

nyári szünet

2009.07.31. 11:07 killin tours

greets kedves madzsar soundclash fanatiks!

most igazából nem tudom miről fogok írni ám! Nyári szünet van, Európában mindenki reggae fesztiválokon tobzódik és nem divat soundclasht rakni egy reggae fesztiválba valamiért, pedig sztem beleférne a költségvetésekbe simán. Egyszer volt Soundquake vs Supersonic 2003-ban ha jól tudom egy azóta nem létező stuttgarti fesztiválon.

De hát nyáron mindenki bulizik inkább meg a csajokat hajtja. Volt egy koma a pegasuson aki megjelent Silverhawk felhsználónévvel, még engem is becsapott, újra felszáll a Hawk, mindneki azonnal silverhawk vs Jaro clashről beszélt. Emberünk bizonygatta hogy igen igen, és Steelie a góré indítja el újra a soundot, ő maga pedig promótálja egy netes rádión. eleinte 3 naponta volt adás frankón, csak az volt a gyanús, hogy ugyan miért 20 éves clasheket játszik le a Silverhawk ha már újraindul, van rádióműsora és új selectorai. Jerry és Richie Poo az eredeti arcok már nem élnek ha jól tudom. Balsie a volt csereszelektor még igen, és az original days of clashing című clashen 2 éve ő reprezentálta a Hawk-ot, de odaadta a mikrofont egy kis hülyegyereknek, NA Ő AZ ILLETŐ valószínűleg aki most próbálkozott de már el is tűnt, mindenki rajta röhög.

Európában tudjuk ki a király, a Supersonic Berlinből, épp ott van a napokban Usain Bolt világcsúcstartó jamaikai futó Berlinben vmi versenyen, biztos jól meghívják buliba én ezt tenném:D jön a riddimclash amire utazunk elvileg páran csak még nem tudjuk hogyan:):) Civalizee utolsó próbatétele alighanem, ha megvédik a címüket akkor lehet menni tengerentúra vagy akár a Sentinel vagy a Supersonic ellen is ki lehet állni, ez utóbbit a magam részéről sem nekik sem senki másnak nem ajánlanám. egy Sentinel vs Civalizee clashre alighanem mindent megtennék hogy elmehessek, még a Mighty Crownt kéne hozzájuk adni és igazi custom made háború kerekedhetne, mindhárman elég jókat szoktak legyártani. A Riddimclashen viszont nem lesz könnyű dolga a belgáknak, a Poison Dart miatt elsősorban, sztem az egy iszonyú komoly sound és ezen a rendezvényen nyerhetnek sokkal többet mint egy riddim clash trófea. A soundsystem kultúra meg clashek Európa jobb felein közismert dolgok a reggae fanok közt..egy floridai soundnak aki az USA-ban meg az egész tengerentúlon nem extra dolog nagyon sok jót jelenthet egy ilyen piac. ki van még a clashen, black KAt, őróluk ugyanezt írtam de mégiscsak sokkal többet ért már el Panther mint a floridaiak, neki van elég REP POINT-ja világszerte, simán lehet hogy megint elküldi maga helyett Yunsiet a csere selektát mint anno az első riddimclashen 2003-ban. Itt Európában mindenki azt kérdezi többnyire hogy ugyan mi a fasznak kell a Black Kat erre a clashre. Lesz még Sashamanee mint uk world cup clash winner, tudja a pék mire lesznek képesek és a két német az igazán érdekes Berlin's 2nd sound Citylock és Frankfurt királyai a Deebuzz, akik anno clasheltek pár éve sokat, és az mc Skarra Mucci előadó is egyben. Jobban teszik mindenesetre ha nem egymással kezdenek foglalkozni a németek majd. Poison Dart vs Civalizee a tippem, de ennél tippebbet már nem tok.

Megyek este Don Carlosra a reggae campre nagyon remélem hogy nem egy kínos koncert lesz mint a Mykal Rose volt, de bigup az LB27-nek a harmadik éve folyamatosan bigupot mondok nekik, Don Carlos élő legenda, aki jön és teheti előtte üsse be a youtube-ba a nevét és hallgasson meg mindent amit csak tud. Jobb esetben a vinyóján keresse az ember!a Magyar clash nem tudni mikor lesz, de előbb utóbb biztos

aztán az Uprising fesztiválon remélem mind ott lesztek

most néztem a statisztikát az utóbbi 3 hétben nem is jártam erre oszt napjában mégis vagy 10 látogató bigup yourself!!!!

a keresőkifejezések között " Patois káromkodás" lámlám a blogra lett irányítva a kereső

well brethren

go suck yuh mumma till she ring like bell!!!!!

 

:D:D:D:D

 

bless

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soundclash.blog.hu/api/trackback/id/tr311279269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kmar 2009.07.31. 15:02:51

Hát UK world clashen a Sashamane minden második speech-je az volt kb,h "we're from Africa" aztán a dfd-ben úgy nyertek szerencsétlen One Love ellen, h ők kaptak kevesebb boo-t :) Szóval én Kölnben nem várok tőlük sokat, max 1-2 fincsi foundation tune-t.
Amúgymeg menjünKmááár!!!

killin tours 2009.08.03. 16:17:57

reggae capm pénteken szuper volt
Don carlos lelkes volt nagyon a massive ismerte is jól a zenéit
Love alliance sound pedig nagy bulit csapott eléggé

big up mindenkinek
süti beállítások módosítása