HTML

madzsar soundclash fanatiks

LONG LIVE THE FUCKERY OF SOUNDCLASH testvéroldalunk a http://higherlevelsound.wordpress.com/ +++++ az én emailcímem pedig hanggyilkos kukac dzsímél pont kom

Friss topikok

after the party

2009.11.16. 20:32 killin tours

Kedves madzsar soundlash fanatiks!

nem fogok sokat irkálni most, a buliról amit szerveztünk, nem dícsérjük magunkat alapszabály, arrúl nem is beszélve mennyi mindent basztunk el. Tanulunk a hibákból, és ha midnen jól megy igyekszünk folytatni amit elkezdtünk !

iszonyú jó hangulatú party volt, midnenkinek nagyon köszönjük hogy eljött, és reméljük mind olyan jól éreztétek magatok mint mi !!! NEm sok ilyen party volt Budapesten az tény!

bigup mr Lionface, and Waryah, and the whole Addies family who could not be here by us, FATHER EATON nuff respect for your wicked billboard sound!

Babyface is nagyon nagyon jól érezte magát itt, és vissza akar jönni amint lehet !!!!

alábbiakban fotók (by gábor moskovics ) és videók (by slabbabwoy) (both bigup!!!)

 

 

 

 

Hamarosan összeszedi magát a szerző és lesz sok clash bezsámoló, Deebuzz vs Gulding Star, meg sound fi dead ahol a Sentinel második lett, cseh-szlovák clash amire megyünk, miegymás

búcsúzóul egy plusz fotky, badman fren dem from Budapest

:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soundclash.blog.hu/api/trackback/id/tr71530220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cpandacsoki · http://isis.blog.hu 2009.11.16. 23:30:34

Tök jó, Nagy Fel nektek a szervezésért. Jól esett végre egy jó buli, mégha nyugdíjasan el is mentünk jóval a vége előtt.
süti beállítások módosítása