HTML

madzsar soundclash fanatiks

LONG LIVE THE FUCKERY OF SOUNDCLASH testvéroldalunk a http://higherlevelsound.wordpress.com/ +++++ az én emailcímem pedig hanggyilkos kukac dzsímél pont kom

Friss topikok

back again !!!!!!!!!!!!

2011.10.26. 23:06 killin tours

 

 na szevasztok madzsar soundclash fanatiks!!!!!! 

kaptunk egy felkérést a mai nap folyamán! úgy döntöttük folytatjuk! magyarul!!! 

először is: aki itt olvasó és még nem látta volna, madzsar soundclash fanatiks : search for this on facebook!!! 

www.facebook.com/pages/madzsar-soundclash-fanatiks/308862968417

 

rendben, a fb*ot nem tudod megállitani szóval logolj be és keresd ezt, press like, és akkor majdnem minden nap irunk ott valamit!!!! hogy lehetne összefoglalni az elmúlt évet a január 21 előtti bejegyzés óta? először is: 

a Supersonic Berlinből lemészárolta a legenda King Addies*t Antigua szigetén!!! Tony Matterhorn is csatlakozott a régi soundjához de hiába!!! nem volt dub fi dub sem!!! 5 körből négyet a németek nyertek!!! majd megvédték a négy nyert kört, nem kevés nehézség árán, és nem mentek bele a dubfi dub-ba

 

  

 ez a video az egyetlen eddig, a mai napig....sok minden félreértésre alkalmas kiválóan, de az az egy mondat amit a Spyder monnd az is elég sokat mond meg a reakció a közönségtől utána....

 soha nem gondoltam volna hogy eljut a egy európai sound odáig, hogy félnek tőle a tengerentúlon. és nem is elsősorban a sound kollegákról beszélek már, hanem az átlag formák, akik járnak a bulikra, clashekre , ugynevezett soundclash fraternity. mióta kihirdették a 2011-es global clash lineup-ot, elképesztő propaganda megy, és egész biztos hogy az Albany Manor nevű helyen ahol lesz, az első négy sornyi ember kórusban fogja fujolni a sonic-ot mielőtt egy számot is játszottak volna...de hiába ám:D  ja igen a lineup:

                                                                                                                                                              

 

 

a promoternek viszont jó érzéke volt a flyer készítéséhez, ez most a valóságot tükrözi momentán. :) a King addies legnagyobb tisztelője én voltam de hogy 5 év eltelt az ujraindulás óta, és egy konkrétan egy normális clash fellépésük nem volt ahol összeszedetten régi formát mutattak volna.....amit a babyface csinált az is teljesen elfogadhatatlan, aprópénzért járt európába és a saját zsebét tömte, még akkor is ha közben csinált egysmás saját riddimet, produkciót....teljesen használta csak az Addies-t, ki is rúgták. erre mi a hétvégi hír, talált magának egy uj soundot, a floridai Poison Dart tagja lesz, hát sok sikert,,,   

a soundsystemek és clashek világának a mai napig a fő platformja a dancehallreggae.com nevű oldal fóruma, sound system fórum néven. tessék megkeresni és ránézni hetente egyszer, angolnyelv gyakorlás és az irott patoa megértése mint hasznos adalékok:) még akkor is ezt mondom, ha felettéb idegesítő hogy a moderátorok ezen a helyen mind agyament Addies fanok, feletébb fárasztó minden clash előtt olvasgatni a propagandájukat, és hogy most mennyire rendben lesz a kedvenc soundjuk. most pár hónapja Viper a selektor, és Killa Boo az mc, de elhinni majd akkor hisszük el az überdurvát ha látjuk  vagy halljuk !!

kiről kell még beszélni...hmmm, Jaro, Freddie Kruger ujra a Jaro selektora, részt is vett már egy clashen Kanadában a Black kat-et győzte le.....volt nyáron Lp vs Blunt Posse New yorkban, az LP nyert. Szegény Blunt és Tek9 a két fiatal new yorki sound, képtelenek nyerni akármilyen clasht....

a Heavy Hammer nevű sziciliai sound meg bebizonyította amit én mindig mondtam, az olasz soundok maradjanak távol a komolyabb soundclash megmérettetéstől , amig nem tanulnak meg rendesen ANGOLUL !!! oktober elején volt egy sound fi dead című clash New Yorkban, ahol eljutottak a dubfidub-ig, de a Bass Odyssey győzött. nemsokkal később már német földön vesztettek simán a már említett floridai Poison Dart ellenében, audio ime:

INTRO & 1ST ROUND : http://www.mediafire.com/?inxfexajc2v5i0s

2ND ROUND : http://www.mediafire.com/?203sisqxwnyrlpj

3RD ROUND : http://www.mediafire.com/?0ep0wt1nr01t396

4TH ROUND : http://www.mediafire.com/?7aszriwlggzhbtw

DECISION : http://www.mediafire.com/?dalcj69l9k3ha9x       

    ezen a clashen 100 néző volt, elgondolkoztató, Európában esik vissza a lelkesedés, idén a riddimclash is elmaradt, észrevettétek?  Valamint az USA-ban 2011-ben tényleg nő a lelkesedés, a fentebb említett sound fi dead clash ami a nagy Amazura nevű klubban volt Queens-ben, állítólag valami 500 fizető vendéggel bírt!!!  De Floridában is volt pár clash, pl a Black Kat ellen állt ki a két helyi erő az Innocent sound és a Poison Dart, persze a Black KAt nyert....ezeket a dolgokat flyert és utána az audiot minden fontosabb clashről idén a facebook-os oldalunkon rögzítettünk, tényleg ha másért nem csak ezért érdemes belépni a fb-ra, de nem akarom elhinni hogy lenne olyan olvasó itt , aki nincs fenn ott!!!

 

   Nincs nagyon más jelenleg kiről beszélni Európából ha clash, mint a Supersonic... a Sentinel lassan másfél éve nem járt clashen, én várnám már eléggé...civalizee-ől se sok clash hír van.... reméljük a legjobbakat!

A Sonic-ról pontosan tudjuk a következő két dátumot, az egyik a fenti flyer, a másik meg egy délutáni update, február 4 Miláno, Supersonic vs Bass Odyssey , the onerack from the country!!!!október elsején lett volna ez a clash , de elmaradt sajnos. 2 nappal előtte derült ki, és a sok odautazót, (köztük a cikk írója is) kárpótoltak egy elég jó lineup-al, mégha nem is volt igazán clash csak egy sima buli: Lp, Killamanjaro, Sonic, hanganyagának linkje szintén a fb csoportunk üzenőfalán fellelhető!!!

nem fogok rátérni a kedvenc vesszőparipámra, csak annyit hogy Baby Cham koncertjén, akit az Irie MAffia hozott el nekünk Budapestre, a korvintetőn juniusban volt 80 ember, no komment. a helyi szcéna annyira erős már, hogy ne is nagyon számítson senki külföldi, pláne rangos nevű soundsystemek hazánkba látogatására. talán a mika tivadar nevű helyen ahol havonta egyszer játszik Papa Bosi and crew, talán ott elképzelhető valami

   

viszont ajánlom mindenki kedves figyelmébe Bécs városát ! 7000 forint a vonat odavissza, este hétkor indul, reggel hétkor jön haza. lesz idén Bécsben még Sentinel dec 2, Beenie Man koncert dec 19, meg kb minden héten valami rangadó dolog! 

még egy dolgot ajánlok:

www.soundclasdh.com 

csakis a soundclashek világának szentelt oldal, fórummal, sok videóval, és minden friss hírrel!


blessed
KT 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soundclash.blog.hu/api/trackback/id/tr983332560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása