HTML

madzsar soundclash fanatiks

LONG LIVE THE FUCKERY OF SOUNDCLASH testvéroldalunk a http://higherlevelsound.wordpress.com/ +++++ az én emailcímem pedig hanggyilkos kukac dzsímél pont kom

Friss topikok

Puma kibaszott velem meg a blogommal:D

2009.01.23. 13:34 killin tours

Na sziasztok, gondoltam csinálok valamilyen bejegyzést az új hír miatt. Szerintem már mindannyian tudjátok, de akkor itt is: az LP international mégsem lép fel áprilisban a war inna east 2009 clashen. a brooklyni Tek-9 mellett a floridai Poison Dart sound képviseli az USA csapatot. össznépi nemzetközi vélemény, hogy ettől még jobb lesz a clash. a talán többnyire német közönség esetében ez érthető, mivel Puma ott él náluk és ezerszer látták halották, a dartot pedig nagy részük még soha. valamint Puma mc gondjai is köztudottak az utóbbi jópár évben, Stereofish után senki nem vált be igazán.

A Poison Dartnál ilyen gond nincs, Tarantula egy iszonyú komoly és tapasztalt mc. a kommentekben megintcsak el lesz helyezve pár felvétel (linkje) tőlük előbb vagy utóbb, akkor ezt talán "prioritálom" az LP clash legendák előtt, és mindenkit kérek szépen akinek van Poison Dart felvétele, hogy töltse fel valahova a köz javára, hadd ismerjük meg együtt őket "minnél jobban" A Dart simán megérne egy teljes bejegyzést és lesz is rá mód a jövőben, majd ha többet megtudok/megtudunk róluk mint amit eddig. egy biztos: a kilencvenes évek elején alapították Tampa Bay városában, és 96-ban már clashen áltak ki a JARO ellen...van saját lemezboltjuk valahol Floridában, ha jól emléxem Mo barátunk írta ezt a fórumra. Sizzla sound, a leghíresebb kollekcióval rendelkeznek Sizzla dubokból!!! legutóbb egy tragikus hír kapcsán olvashattunk róluk, mert két fiatal selctorukat lelőtte egy idióta fasz egy klubban, azért mert nem adták neki oda a mikrofont....a new yorki és jamaikai worldclashek rendszeres résztvevői voltak 2003-2004 környékén, és mindig derekasan helytálltak. korábban pedig az említett Jaro clash után is többször álltak ki olyan nevek mint a bodyguard, Jaro vagy az Addies ellen!!! selektor Kirky C és mc Tarantula a két fő alak, de sokan tagjai még a soundnak.

www.poisondartsound.com

www.myspace.com/poisondartsound

 

Az LP kiesését persze mi azért nagyon sajnáljuk, főleg a sok D.Brown és Garnett Silk dubot. Ettől függetlenül bigup Puma, és főleg Sultan és a Herbalize It crew, ez nagyon profi szervezés és villamgyors is!

itt pedig PUMA közleménye:

"Yes people,
first of all I´m sorry for the LP fans who were looking forward to see mi clash and for the people who have bought tickets...mi thought it fair fi give a likkle statement. When the clashteams were announced in di internet allready we neva had no deal jet. Mi respect Sultan and all di Herbalize it crew but after more then 20 years of clash experience I have my principals I stick to. Concerning this we couldn´t finalize the deal. I still think Sultan made a good choice to book Poison Dart and hope everybody gonna enjoy the clash.
Bless
Puma"

akkor a végleges lineup (és ugye új flyer kell, a régire amúgy sokan fújtak hogy szar):

 

                                             Team USA

 

TEK 9                                       &                              POISON DART

                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

                            VS

 

       

                                             Team Europe

 

SUPERSONIC                                             &                                 SENTINEL

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 és a flyer is itt van, Elmar keze munkája ha minden igaz...

 

Mindenki jöjjön aki csak bír, úgy néz ki hatan majdnem biztosan ott leszünk!

BLESS

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soundclash.blog.hu/api/trackback/id/tr74897628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kmar 2009.01.23. 19:11:15

Itt is az első link:

Poison Dart vs. Mighty Crown
www.megaupload.com/?d=A1FDRQ8Z

dhr fórumról:
"Here is the best clash of Poison Dart in Florida against the wanna be Jamaican Clowns"

killin tours 2009.01.24. 21:01:38

www.megaupload.com/?d=NGA0BKOG

poison dart vs lp vs jaro 9?
aztán egy idő után poison dart vs rodigan 98 orlando
süti beállítások módosítása