HTML

madzsar soundclash fanatiks

LONG LIVE THE FUCKERY OF SOUNDCLASH testvéroldalunk a http://higherlevelsound.wordpress.com/ +++++ az én emailcímem pedig hanggyilkos kukac dzsímél pont kom

Friss topikok

a másik nevet...:Dnyehe

2009.06.25. 14:31 killin tours

***********UPDATES**********

 

ez az egész itt alább nem érvényes,a clash elhalasztva, de csak rövid idővel későbbre, hamarosan jön az igazi dátum

 

greetings kedves madzsar soundclash fanatiks

the gossip turned into reality....

Azaz, Selekta Krama proudly presents

the Battle of Budapest aka the first Soundclash of Hungary

július 22 Diesel club (leánykori nevén Eklub, a kék metro Népliget nevű megállójánál, a planetárium mellett)

 

.

akkor a lényeg, a lineup:

Afro Soul sound VS Irie Maffia sound VS Jafa maffia sound vs Skunkaround sound (Mr skunk w/Kemon @ Morzsa) VS Kool runnigz VS Wanted sound


. Talán tényleg érdekel ez már jópár embert, és ha egy igazi dubplate clashre nem is számíthat senki még, ez a rendezvény nagyon emlékezetesre is sikerülhet.

Hogy miért?

első szabály, ANYTHING GOES! dubplate, 45, Lp, cd, minidisk,kazetta. (természetesen eredeti hanghordozók csak, nem torrent vs dc++ clashre készülünk) Ez mindenféle lehetőségeket rejt magában és nagyon remélem hogy a résztvevők tényleg ki is használják ezeket. Tudjuk hogy a Jafa Maffia dubplate boxa van akkora, hogy nekik egy szigorúan csak dubplate clash sem okozna gondot. Talán ők az egyetlen ilyen sound a mezőnyben. Éppen ezért lehetne is mondani, hogy ők az egyértelmű esélyesek. 45-ökkel kiválóan lehet  azonban nekik válaszolni ha az ember tudja mit csinál és minimálisan ismeri a reggae zenék -et A másik, hogy itt nálunk a blogolvasókon kívül kevesen értékelik a dubplate-et mint olyat....Ezeket a Jafa Maffia is biztosan tudja, és ezer százalék, hogy fel fognak készülni rendesen, itt lesz a sound minden tagja, valamint mellettük szól a rutin is, ők már vettek részt igazi, komoly clashen, ha jól tudom nem is egyszer.

az Irie Maffia mellett is a rutin szól, ha nem is clash, de van pár fellépés a hátuk mögött nekik is, dubplatejeik is vannak, ha nem is 20 táska. na meg saját produkcióik, és elég sok dubplate saját produkciókból, amik az Instant béli mulatságokon mindig vitték a pálmát! Előre is elnézést a többi résztvevőtől, de úgy gondolom a két maffiát nem nagyon fogják megszorítani.

Mr Skunk és csapata mellett megint csak a rutin szólhat, mindhárman jórégóta lépnek fel sok helyen, dubplate itt is van, és valszeg nekik a nagy szív is segíthet, biztos vagyok benne hogy nem fognak félni senkitől, régi országos cimborák mindhárman sKunk Nomek és Morzsa fater, én azért kicsit velük vagyok ám de ezt nem is mondtam.

Afro soul sound, Sebő soundja, bevallom férfiasan sosem hallottam még, de neki is vannak dubjai, talán a többiek jó ha úgy állnak hozzájuk mint underdog, az ilyennel mindig jó vigyázni!!!!

a legfrissebb hírek szerint csatlakozik a pesti háborúhoz a magyar vidék két képviselője, teszik mindezt nagyon büszkén ebben biztos vagyok:

Kool Runnigz, őket egyszer hallottam még eddig, de az eléggé bejött akkor a Kailbandulu előtt, nekik minden esélyük megvan akár a maffiákkal is komolyan harcolni!

Wanted sound also from sun city Szeged!!!!! Fél éve alakultak, ez a bátorság több mint dícséretes!!!!!!!

nekem nem maradt más  és semmi egyéb különös csak max az amit mondani sem kell

If the tune big give the FWD proper, if the tune sucks, booooh the fuck outta it!!!!

be there with clean heart, no biased thing, and make the best sound win! the rest must be dead...

végül mi mással búcsúzhatnék mint az alábbival, a clash utánig nem is nagyon lesz bejegyzés a blogon, addig fejlesztem az IT készségeimet és nyár közepére újúlt erővel és új öteletekkel folytatjuk! Most vasárnap ha nem is vetem fel a szervezett találkozó gondolatát, remélem mindenkivel találkozom és tudunk dumálni pár szót

SOUND FI DEAD!

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soundclash.blog.hu/api/trackback/id/tr931207775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kmar 2009.06.25. 14:58:17

Ez...wow...nem jutok szóhoz!
Iszonyat bigup a szervezőknek, fellépőknek és hajrá magyar dancehall!!!

A linkupban benne vagyok! Remélem jön mindenki a blogról/fórumról és sajnálom T. :(

sonkallector 2009.06.25. 15:13:40

én már annak is örültem,h itt lesz a teljes Jafa Mafia,de ez így már több a soknál:D
megyünk,megyünk!

olil*one 2009.06.25. 15:34:08

reszemrol ott leszek :]
vasarnap meg - a hetfore valo tekintettel - kocsival megyunk fokáékkal es a koncert utan indulunk is vissza, de bent biztos osszefutunk.

bless.

buk 2009.06.25. 15:37:32

felírva!!! remélem tudok is menni, hétköznap sucks.. :)

reggaeculture 2009.07.01. 11:36:07

Na akkor szal egy kicsit halasztva? Igazából az MC-m miatt kérdem úgy kap repjegyet?:-) ja és Toubob július 11 Dürer kert Gimmeshot als. Afro - soul (Mr. Skunk feat. MC Morzsa and Sebő) hogy az Afro - soul-ról is legyen kép, bár az csak juggling, a war -t majd élőben ha lesz...

RackaB 2009.07.07. 14:44:27

heheheeeeeej "Wanted sound also from sun city Szeged!!!!!"
süti beállítások módosítása