HTML

madzsar soundclash fanatiks

LONG LIVE THE FUCKERY OF SOUNDCLASH testvéroldalunk a http://higherlevelsound.wordpress.com/ +++++ az én emailcímem pedig hanggyilkos kukac dzsímél pont kom

Friss topikok

madzsarisztán = nem menő

2009.08.12. 10:01 killin tours

greetz madzar soundclash fanatiks

 most kurva rendhagyó bejegyzés következik. annyira hogy semmi reggae nem lesz benne.najó lehet hogy mégis.

olvasgatok unalmamban az irodában mindent.főleg a szigetről szóló dolgokkal foglalom el magam, másról ilyenkor nem sok minden szól. van egy bede márton nevű újságíró az indexen, aki csinál ilyen menő nem menő cikket kb hetente, és általában nagyon eltalálja a dolgokat, kivéve amikor NEM, amikor a gödörről írt akkor kiakadtam eléggé...:D meg mondjuk én azt sosem értettem hogy mért kell ugyanannak a véleményét olvasni mindig hetente de ez mindegy.  a szigetről azt írta hogy madzsarisztán utóbbi 20 évében a legjobb dolog ami létrejött. Ez így is van. csakhát mégis egy dühitő szar. mindenki tudja évek óta lejárt szarok lépnek fel, és mégis mindenki szívesen kimegy. én is. ha kapok ingyenjegyet. mióta Kornél és T Márton barátaimat kifúrta Salamon Gergő a sziget kft vagy nemtom pontosan hogy hívják a céget na onnan...azóta nem jut napijegy, tavaly még volt. idén mán nincs = nem megyek a szigetre.

régen ez máshogy volt. nagyon régen. mondjuk 10 éve. akkor úgy volt hogy sok pénz ok, de kapok érte legalább 3 fellépőt akinek egy szál magába is kerülne ennyibe a koncertje. ez lehet hogy még ma is áll, mert ha eljönna a pendulum vagy a toten hosen, akkor lenne 12 ezer a belépő vagy nemtom, de én biztos nem mennék arra se.

szóval itten nálunk az a szisztéma, hogy: LEHÚZNAK

amúgy ismer bárki olyat aki vett magának 12 ezerér napijegyet? én csak a hülye hajannt ismerem aki vett este 11 után féláron, mert az igen dícséretes szerdai dubstep programon részt akart venni.

balaton soundon ugyanez volt, arról is írt a bede márton, persze, ott is igaza volt többnyire, nyugdíjas sztárok, mindegyik járt már nálunk, vagy ha nem akkor is nyugdíjasok. mellé a kínos elitfeeling, igényes emberek fesztiválja kuuuuva anyátokat azt, egyszer jussak le oda, melegítőben fogok tarhálni egész nap. a szigeten legalább ugye a megszokott őszinte hangulat és mindenki elengedi magát stb...nem akarom ismételni az embert tényleg, és nem is az a célom hogy a bejegyzés címe miatt hátha felfigyelnek rá, de abban is igaza volt, hogy a szomszéd országok ahol mindenféle igénytelen szláv népek élnek akikre szeretünk köpködni ezerrel, azok mér tudnak olyan fesztivált rendezni mint mondjuk az outlook a horvát tengerparton, vagy az Uprising Pozsonyban. előbbi repp-dubstep arculattal, utóbbi reggae fesztivál skatalites-al, mad professorral, fantan mojah-val és extraként roots manuvával. kemény 18 euro a belépő 2 napra, a máv akciós vonatjegye pozsonyba odavissza meg 16. ez így együtt kevesebb mint egy sziget napijegy, csókolom. és nem szar hely a pozsonyi tópart sem , tavaly voltunk, kibaszott jó volt, magyar alázásnak a hírét se hallottuk, pedig voltunk jópáran. mindenki kedvesen szolgált ki, a strandfoci meccsen pedig a mikrofonba dícsértek meg minket, és elmondták hogy reggae fesztivál, nem arról szól ki honnan , naná.

itt meg nálunk vannak méregdrága fesztiválok a legszarabb lejárt mainstream produkciókkal

jópáran tök szépen meggazdagodnak persze, mesélhetnénk sztorikat mr "hozzál lemezjátszót és nem tudok pénzt adni örülj hogy felléphetsz" ről aki egy hetet dolgozik midnen évben, meg sokmindenki másról is.....

de amúgy annyit akartam csak kihozni ebből, hogy Bede Márton elintézhette volna a heti irományait egyetlen egy irománnyal, aminek az a címe hogy madzsarisztán nem menő. nem mén semerre, mindenki eladja anyukáját is ha kell, és soha nem is volt képes madzsarisztán népe arra hogy valamilyen jó ügy mögött összeálljon, max vami ellen esetleg....kommenizmusra fogni bármit meg 40 évre az kurva nagy faszság, inkább Mikszáthot kell olvasni és nagyon ismerős dolgokkal találkozni..

este az utolsó easy juggling lesz az A38 tetőteraszon, és remélem nem fog esni mert az idióta A38 azonnal bezáratja magát és meg felgyújtom akkor. na ez közben update, megvolt, kurvára jó volt, rég mulattunk ilyet kb, néha hard jugglin is volt benne, mert beleszaladtak a szelekták a dancehallba, de teljesen passzolt! a kedves hajós személyzet meg AHOGY HALLOM reggel négyre megunta és kibaszta a táncoló fogyasztó embereket hogy vége a bulinak. Remélem egyszer el fogtok süllyedni örökre, tisztel A38, patkányok vagytok egytől egyig.

 hosszú történet vége ez is, sok hosszú történet végetér lassan, nekem az egész madzsarisztáni félrecsúszott reggae színtér vagy szcéna is en bloc végetért igazából. a sok zenekar, meg az a pár figura aki jól keres már, unalmasak vagytok kivétel nélkül mind, ha nem lenne Irie Maffia akkor eléggé nagyon viccesen nézne ki minden....... nagy kár hogy a hangszeres zenészek felfedezték maguknak a reggae zenét, meg hogy sok punkzenekar döntött úgy egy mtvn lejátszott sándor pál szám és egy fókuszban leadott mr másoló bohóc magyar reggae előadó riport után, hogy reggae zenekart alapít. nem fogok újra leírni mindent, vagyis inkább semmit, az olvasóközönség nagyon jól tudja mire gondolok.

Közben Usain bolt megfutotta a saját világcsúcsát, the man wicked no lie! 9:58, nem tudom meddig lehet még javítani, hamarosan sztem befagyasztják a férfi 100-at, vagy a fene tudja, de a fizika egy idő után közbeszól szerintem... Mindenesetre Berlinben volt a világcsúcs futás, ennek külön örülünk ugye :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ha jól értem a helyzetet akkor 5 azaz öt fővel indulunk neki októberben a riddimclashnek, remélem egy 2010es háborúra már tizen!

folyik a DHR-en egy blunt posse vs tek9 clasht akarunk téma, az elindítója fada blunt, aki remélem nem szokik rá arra hogy fórumozzon ezerrel, real soundman dont need to boost his sound on the internet at all...legalábbis nem fórumokon...

aztán érdekesség még hogy újra fognak gyártani trabantot !!!! hell YEA!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mighty Crown Nike világ körüli turnén van, novemberben pedig Atigua szigetén lép fel egy helyi sound ellen feltehetőleg, nemrég ott végezték ki a StoneWall soundot, aki a sziget királya kb, mióta az Exorcist nevű sound megszűnt. télleg erről is akartam írni, eltűnt soundok bejegyzés hamarosan jön!!!

aztán! Uprisingra jöttek-e? oda is remélem megyünk jó sokan!!! 4 euro a kemping 2 napra, durva:D én már előre javaslom a péntek reggeli vonatot, ha jól emléxem 9kor indul a keletiből, 3 órát megy, amiből másfél órát Budapesten igen, ez nem vicc, a körvasút soron tavaly 5-el ment végig :D

akkor van még az elephant man higher level számából készült dubstep remix, a dub & run kiadótól, amit offi felszerkesztett a jutúbra és mindjár berakom ide, annyira komoly hatással volt rám , hogy otthon egyedül ugráltam rá meg ilyenek:D szerintem ennél jobb SZTEPP számot nem is lehet csinálni, offi a mozgóképes aláfestéssel jól eltalálta a dolgot, csek out: ja és nem tudom betenni mert embedding disabled by request...mindegy itt van:

https://www.youtube.com/watch?v=KPTTSyKX0P0

wicked bloodcleet tune

 

na jólírtam összevissza mindenféléről megint, és sorry a sok károgásért

hamarosan beindulunk gőzerővel!!!!

bless

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soundclash.blog.hu/api/trackback/id/tr121304561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reggaeculture 2009.08.26. 15:37:26

Na ja a sziget ma összehasonlítva a jó kis "Diáksziget"-tel egyenlő a nullával. Engem az dühít, ahogy Toubob is mondta, az egész egy nagy lehúzás! A pofátlanság teteje az én szememben az volt, hogy idén a 0.nap Antirasszista hepaj volt, potom sok pénzért. Amúgy az angol nagykövetség szponzorásával, egy jótékony célú a magyar zeneipart összehozó dolgot, hogy lehet pénzes bulivá lealacsonyítani? Megkockáztatom nagyon sok arcbőrrel...Eddig sem kapkodtam az ingyen napi jegyekért, ezután pedig részemről bojkott...A magyar punk zenekarok alakítanak reggae zenekart nos erről az a véleményem, ma az úgy mond "profi reggae zenekarok" is rockot játszanak lassan, amit gondolom az MR2 Petőfinek is köszönhetünk egy kicsit...Amit én nagyon sajnálok, hogy a dancehall.hu sem üzemel már, a saját oldalam is döcög (egy éves bejegyzés) de most ráfekszek és következik egy Chezidek interjú (Londonból a backstage-ből)meg Bosival is leülnék már egy kicsit a magyar reggae-ről beszélgetni...Reklámot nem csinálok az oldalnak mert az nem lenne fair mivel Toubob-tól nem kértem engedélyt rá...

killin tours 2009.08.27. 14:06:50

én kapkodtam az ingeyn napijegyekért az utóbbi 5 évben etz bevallom.
illetve a kapkodás talán túlzás, volt 2 fix haver említeve a bejegyzésben, őket fel kellett hívni, és elintézték.
a 2006-os egy napos szigetelés elég emlékezetes, mert akkor délután kettőre kimentem egy lefixált napijegyért, átvettem, majd eszembe jutott a két fix haver, felhívtam őket és fél óra múlva átvettem még egy jegyet, majd összefutottam véletlenül reggaeculture-el, akitől szereztem még egyet (útólag és újra köszönet) és végül harmadmagammal mentünk be még este 6 előtt. aztán utána a nagyszínpad mögötti nem tom milyen helyen zenélt bosi, biggie és matic reggel 6ig, majd az egyes villamoson ébredtem délelőtt fél 11kor...

befejeztem a szigetes leganda történeteket, de egy valamire rájöttem, mostantzól találtam okot a lottó játszásra, mert ha megnyernék egy ilyen 1,5 milliárdos lottóötöst, akkor lehetne csinálni egy konkurenciát talán a szigetnek. vagy ez hülyeség? biztos az

reggaeculture 2009.09.09. 13:45:13

Nos nem bizta múlt héten Londonban beszéltem Chezidek öccsével (ő az angol promotere, háát van mit tanulnia koncertszervezésből) de mondta h venne 5 acres (ez mennyi ha?)földet itt nálunk reggaefesztiválhoz...Sajna utána nem láttam mert nem értem el egy koncertre...(dubplate felvételek oda - vissza).
Ja egyébként egy kis "pletyka": szal volt Londonban egy Chezidek show (még megy is...)a promoter egy Tyson nevű srác (egyébként biztos arra gyúrt h ő lesz a következő világbajnok boxoló)aki Chezidek testvére. Nos 12 előadót hívott meg fellépni: a sor hosszú a lényeg, hogy közötte volt jónéhány barátom, mint Empress Ayeola, Jah Mirikle vagy éppen Wayne Lyrics, aki együtt tolta még Chezidekkel Jamaikában soundsystemeken. A lényeg a zenekar szeptember 1-én érkezett meg (a koncertsorozat 3- án indult útnak)elmentem a próbára. Nos az első meglepetés: egy bérházban kötöttünk ki ahol volt egy dob, egy basszusgitár meg egy szinti. No mikrofon, az énekesnek. Mint kiderült ez volt a próbaterem...Ezek után egy kicsit amatőrnek tűnt a szervezés, sőt az előadók nagy része a második koncertre el sem mentek. Ja és még valamit Chezidek Londonban 300 fős kocsmákban játszott...Szóval a tanulság: attól h a családtagra bízzuk a szervezést még nem bizta hogy jó is lesz...igazából qvára nem idevaló ez a bejegyzés csak most eszembe jutott...ja és Toubob éljen az egyetlen fórum ami megmaradt, ja egy kérdés milyen angol honban otthonos soundot látnátok szívesen kis hazánkban?

killin tours 2009.09.10. 09:29:10

hát
a SAXXON-t meg Rodigant
:D
vagy a Luv injection-t, Chris Goldfinger
esetleg Immortal, 4 X 4 Xtac

ezek közül bármelyiket ünnep volna megtekinteni

kmar 2009.09.10. 20:58:31

én ünnepelném a Channel One-t is a fentieken kívül! Nagyon. :)

reggaeculture 2009.09.11. 10:31:28

@kmar: Channel one abszólut elérhető és a SAXXON is...Bár én most nem voltam túlságosan elragadtatva a Channel One-tól a karneválon, egy idő után elég unalmas tud lenni...de nagy sound az bizta...

killin tours 2009.09.11. 15:14:01

na ezek jó hírek:D

akkor maradjunk a saxxonnál

:D
süti beállítások módosítása