HTML

madzsar soundclash fanatiks

LONG LIVE THE FUCKERY OF SOUNDCLASH testvéroldalunk a http://higherlevelsound.wordpress.com/ +++++ az én emailcímem pedig hanggyilkos kukac dzsímél pont kom

Friss topikok

kitérő bejegyzés

2009.02.26. 09:42 killin tours

sziasztok kedves madzsar soundclash fanatiks!

úgy döntöttem, hogy lesz még egy utolsó utáni bejegyzés a magyar reggae szcénával kapcsolatban. na azér nem ennyire, ennek az írásnak az apropója a múlt héten végetért budapest selectors league.

szokás szerint mondani sem kell ki rakott össze megint valami értelmes dolgot kishazánkban. hiába sok köszönetnyilvánítgatás, meg bigupok, nem tudom hány generáció fog itt felnőni mire lesz VALAKI aki annyit tesz az itthoni reggae fejlődésért mint Papa Bosi. szuperül bevált a liga ötlete, de mivel emléxem megjegyzem, hogy még jóval az indulás előtt felháborodott vidéki hangokat hallhattunk...

UNO SHAME BRETHREN? 

irigykedni jó dolog, meg nem szeressük ha kimaradunk valamiből. viszont van 30 reggae zenekarunk 25 előadónk, kurva sok önbizalmunk és kevés ismeretünk. de szuperül fejlődik mindenki, a ladánybene alig bír válogatni a tábor programjára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

befejeztem és leírom amit gondoltam hogy lefogok

BIGUP MR MATIC THE CHAMPION SELECTA!!!

én a legelső kört kivéve ott voltam minden csütörtökön, és Matic minden fordulóban stabil jó műsort nyomott. nem igazán tetszett éppen ezért, ahogy múlt pénteken arról szólt a fórum, hogy "Matic nem érdemelte meg"

én azt mondom, hogy örülök, hogy a legfiatalabb versenyző nyert akinek a legkevesebb lehetősége volt eddig fellépni. a legtöbb résztvevő ellenfele elmondta nekem a csütörtök esték során, hogy basszus a Matyi kurva jó, és én bólogattam.

aztán majd ha lesz nagytudású közönség, meg résztvevők, igazi soundok, igazi clahsek, sok counteraction,igazi mc-k, sok speech ami megállja a helyét, sok - sok dubplate....akkor lehet majd vitázni akármelyik esemény után, ha úgy érezzük, hogy nem volt igazságos.  nem tom lesz-e ilyen...

nagy bigup a maffiásoknak megint, itt is, a magyar dubplate-ek megtanították a közönséggel mi is az a dubplate egyáltalán. azt hozzáteszem, hogy sokkal izgalmasabb lett volna a verseny ha valaki itt lett volna velünk a verseny ideje alatt.

Mr Kemon if you read this by accident...get your ass back here

man a organize customs and imigration ...did a hard work and u no deh yah still...

a no so it go brethren!!!!

you owe me with a whole selectors league!!!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soundclash.blog.hu/api/trackback/id/tr50966912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bossi 2009.02.26. 16:54:33

jó volt és győzött az egész LIGA és ez a lényeg.
Matic joggal nyert ő gyüjtötte a legtöbb pontot, ez nincs kétségbe vonva, mert amikor kellett, akkor az ő tábora volt a leghangosabb, és ez döntött.
DE!
Senki nem vitatja, hogy jó és kiegyensúlyozott szetteket hozott, és kellemesen, tényleg ügyesen is keverte azt, én továbbra is azt mondom (személyes véleményem, már ha jogomban áll ilyet formálni, szerintem miért ne lenne), hogy voltak nála jobbak, voltak nála kreatívabbak is és láthatóan hallhatóan voltak, akik nála többet taktikáztak, törték a fejüket és felkészültek versenyről versenyre, fordulóról-fordulóra, hogy meglepetéseket okozzanak. (persze a selectorok lemezparkja is befolyásolja ki miből meríthet).

És természetesen semmi kivetnivaló nincs abban, ha a fórumon az emberek elmondják a személyes véleményüket, hiszen senki nem kiáltott csalást, mindenki gratulált Maticnak, egyszerűen ismét ízlések és pofonoknál tartunk. Amúgy iránt akár Matic is elmondhatta volna a véleményét, hogy ő hogyan látta.
Azt gondolom ha a versenyzők mindegyike elfogadta, hogy ez egy játék, egy közös klub, ahol a jelen lévő közönség dönt, és mindenki emelt fővel fogadta az imitt-amott meglepő eredményeket, akkor ugyanilyen alapon a győztesnek is illik hasonlóan elfogadni, ha egyesek elmondják a véleményüket - hiszen ez is a játékhoz tartozik. vagy ez már nem?
szerintem, ha elvárás elegánsan veszíteni (ugye egy játékban), akkor győzni is illik elegánsan (ugyanabban a játékban).
De oké, (tényleg nem vitázva, hanem véleményt fogalmazva írok) egy rajongótábor (akik többségükben mások fordulóira kiváncsiak sem voltak) hangosabb volt a közönség többi részénél, így ez az eredmény jött ki.
Matic nyerte a bajnokságot, mert ebben a játékban rá szavazott a többség. De ezt nem illene összetéveszteni azzal, hogy Matic a legjobb reggae-selector, és roppant elszomorítana, ha ő ezt így gondolná...
summa summárum: Matic nyert, jár a gratuláció, övé a kupa, de ahogyan a rajongótáborának joga volt rá szavazni és ezzel véleményt formálni, a közönség többi részének is joga van elmondani a véleményét.
Semmi kivetnivalót nem találok abban ami a fórumon ment.
Az én (játékból) felállított sorrendem továbbra is: 1. Jumo Daddy 2. Krama 3. Dermot 4. Bosi 5. Matic.
Ez az én ízlésem és az én véleményem, 100 másik embernek meg 100 másik.

bar.üdv. a blognak bosi.
helpjamaica.blog.hu

killin tours 2009.02.26. 19:20:54

én soha nem mondtam , hogy Matic a legjobb legkreatívabb, legbármibb magyar reggae selector, én is remélem, hogy nem gondolja így. (erről kár lenne tárgyalni a válasz elég egyértelmű részemről, hogy ki az.)
ő a champion jelenleg, és az említett okok miatt én ennek nagyon örülök
matic közönsége nem volt kiváncsi senki más szettjeire, de ez elmondható sok más szereplő közönségéről is. a maffia tábor nagy része, áfonya ismerősei, remélem nem lesz semmi sértődés, de ez tény.
lehet, hogy túloztam, Matic mellé álltam.
itt tartunk, nagyon várjuk a folytatást!
este pedig akkor ünneplés!!!
greets

reggaeculture 2009.03.26. 19:16:36

egyébként amit elfelejtünk szerintem hogy Matic úgy győzött, hogy ha jól emlékszem egy dub-ja se volt, szóval "45sökkel" versenyzett és általában modern roots és conscious és ezért igazán nagy respekt!!!!!!!
süti beállítások módosítása