HTML

madzsar soundclash fanatiks

LONG LIVE THE FUCKERY OF SOUNDCLASH testvéroldalunk a http://higherlevelsound.wordpress.com/ +++++ az én emailcímem pedig hanggyilkos kukac dzsímél pont kom

Friss topikok

német nb2

2009.06.02. 10:37 killin tours

na szevasztok

megyünk tovább, a request topic továbbra is megmarad, és lesz benne mindenféle.

Most viszont megpróbáljuk bejárni Németország nb 2-es "bajnokságát". Tekintettel arra, hogy ez az ország amelyik az utóbbi 15 évben a legaktívabb volt reggae ügyekben a kontinensen, így muszály velük kezdeni.

Mangotree

Nürnberg soundja, tim az mc és ha jól emléxem fada-nak is szólították már híresebbek mikrofonba, szelektor Self Incensa, 2000-ben alapították.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clasheken 2003ban a helyi rivális Tsunami, és  Bunafire sound ellen szerepeltek nemtom hogyan, de tavaly a Sensi movement (chemnitz) és az izraeli rudeboy ellen győztek.


10 éves Sentinel Sonic bulin Stuttgartban vendégszerepeltek fél órát pl.

és tök kiráály zenét játszik a weboldaluk magától

http://www.mangotree.de/

 

Deebuzz

Sebastian Brunke és Melanie Köhler alapították 2000ben. ELég sok tagú a crew, nem kifejezetten clashsound de jól vannak jegyezve, tavalyelőtt a mannheimi Rude7 clubjuk az év reggae clubja lett Németországban.

Skarra Mucci személyében előadó/mc-jük van. Dj FReeze a selektor és raggjungle királycsávó.

http://www.deebuzz.com/sound/

 

Citylock

Berlini sound 2000ben alapították talán, ők is calshesek és az olasz ishence elleni döntetlen két meccs után az nagyon komoly volt legalábbis voltak jó pillanatok...valamelyik korai war inna easten is jártak és vesztettek valamint a warrior sound ellen is

 

Tagok : ) tommy dollar mc,és szelekta ALI BLING, meg egy népes  foreign sound inna germany, badman sound  inna berlin. Superlock néven pedig szoktak közösen szervezni bulit a Soniccal. most is volt valami 2 helyszínes karnevál hétvégén.

http://www.myspace.com/citylockdisco

 

Warrior Sound

Rainbow Warrior, tudom hogy geciség ezzel kezdeni de ők anno így hívták magukat, aztán rájöttek, hogy ez nem lehetséges...Mindenesetre figyelemreméltó a Wuppertali U club mert ott nem csak clashek vannak ahol fura eredmény születik és amúgy Rodigan nyert már ott tehát a fórumra hülyeséget írtam hogy a Civalizee nyert először fehér ember...Németország egyik leghíresebb reggae clubja az utóbbi 7-8 évben. Ott házigazda MAttia, aki one man army is lehethne de vannak társai, a márciusi gall clashen legyőzvén gallokat és a kanadait hirtelen az első  olyan másodikligás:D:D:D, aki villant egy nagyot, elvileg bemondták márciusban, hogy aki győz az megy a riddimclashre 2009-ben, apropó Riddimclash 2009 október 3 good to know...Civalizee fix de semmi egyéb...

 

 

http://www.myspace.com/warriorsoundinternational

 

Sensi movement

Chemnitzi sound ha jól tudom, clasheznek meg minden, egyik tagjuk kingp a testvérem vendégalbérlője volt Rotterdamban, hátha megismeri a képen melyik az.bár asszem a jobbfelső mégis. sven sieg a selektor a balasló aka fada sensi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.myspace.com/sensimovement

 

Phlatline

A Warrior melett pedig egy másik aki nem clashekkel hanem midnen mással méltán van előbbre a második ligától. Voltak itt kétszer, emlékezetes a Mystic danos bulijuk, hatalmas juggling sound elsőosztályú. MYstic után King Dawda volt az mc amit itt nyomott az felejthető volt de az a buli is fasza volt .így is.Likkle T és Tolee alapították 1999-ben. Chemnitzi harcosok ők is, rádióshow-val (uptown top ranking), splash fesztivál szervezéssel évekig...

http://www.phlatline-sound.de

 

Na azért csak kimaradtak páran innen...

 

Soundboys Destiny

jártak egyszer a trafóban ők is 4 éve. ugyanabban az évben a már említett DEebuzz-t legyőzték Wiesbadenban. ők is félig meddig illegális partykkal kezdték a frankfurti ég alatt, de 2002-ben már Cecile lépett fel a szervezésükben. a weboldalukon pedig külön említést kap a pesti vendégeskedés Papa Bosinál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.soundbwoys-destiny.de

 Basstone sound

először is ?

gyanúsan kevés 4 linket ad a google és egy ideje nem hallottam róluk. Likkle T soundja, az eredetileg Rubbadum feloszlása után asszem régi tagokkal is újraalakult sound. Likkle T is kicsit a "mi" emberünk, jópárszor járt itt, még a Rubbadummal először 6 vagy 7 éve itt hever a mixtape amit nyertem mert betelefonáltam a tuneinbe:D De Likkle T többször jött egyedül is nagyon komoly eladó körvonalazodótt mindig. a 2005ös három hét amit itt töltött nagyon emlékezetes hegyaljai fellépéssel kalambóval backed by Papa Bosi. Ladánybene után egy nagy sátorban. erről jut eszembe, hogy mostanában tök sok ismerős babáját láttam de minimum hallottam róluk és ez szuper dolog!!!

de egy ideje nem hallottam róluk semmit, és a myspace amit kiad az nem ők

http://www.myspace.com/basstonesound

de a bigupmagazinban van egy 2005ös interjú

http://www.bigupmagazin.de/web/sound/system/bass-tone/

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soundclash.blog.hu/api/trackback/id/tr781158497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kmar 2009.06.03. 09:09:05

Okt. 3 felírva!
Repülővel Eindhoven arra a hétvégére kb 18e ft, onnan meg 20-25 euro Düsseldorf vonattal (2 óra)
Szal remélem sok blogolvasó jön :)

killin tours 2009.06.03. 09:31:33

@kmar:

megvárjuk a lineupot, aztán kidoboljuk
szerintem van fapados közelebb is mondjuk Dortmundba tuti, vagy Kölnbe.
simán megjárható odavissza, hungary badman dem fly out...

kmar 2009.06.03. 10:22:06

@killin tours:
számomra már a Civilazee is meggyőző, na meg egyszerüen addikt lettem :) Megyek bárki is legyen!

Eindhovent meg látni akarom újra + hátha játszik pénteken vagy vasárnap a PSV...éés a grasshopper is vonz kicsit ;)

kmar 2009.06.03. 10:53:09

@sonkallector:
Sőt... :)

@killin tours:
Amúgy jövő szombaton hajó??

killin tours 2009.06.03. 11:43:41

ti ismeritek egymást?
12-én help jamaica igen ott leszek, nyitok is majd egy bejegyzést a la programajánló
(ajánlanám a most szombati duna teraszt is mindenkinek)
sőt mi több megpróbálok egy meetinget összehozni, vagyunk páran, de az inkább junius utolsó vasárnapján lesz alighanem, oda biztos jönnek a pécsiek is.

sonka a war inna east beszámolóban megírtam, hogy sokkal jobb lenne ha sokan mennénk. tehát a riddimclashre gyere te is, ha meglesz a lineup akkor azonnal megterbezzükk az utat és veszünk repjegyet jó korán.

Valószínű szerintem, hogy nem lesz eddigi riddimclash bajnokok clashe, meg semmi nagy gázsis sound évtizedes sound legenda, hanem egy hasonló riddimclash mint a tavalyi, civalizee defending champs, és pár európai sound még... szerintem fair lenne ha olyanok kapnának lehetőséget akik eddig nem.
az én lineuop-om így nézne ki:

Civalizee vs Warrior (ger) vs I-Shence (ita) vs Komposti (Fin) vs Guilding Star (fra) vs egy angol sound aki még nem volt

de azt is el tudom képzelni hogy csak német meg olasz kihívói lesznek a belgáknak, ebben a két országban van elég sound aki megpróbálhatja megszorongatni őket.

nehéz ügy azt mondani hogy fair lineup ha az eddigi eredményeket nézzük, mert a civalizee szinte mindenkit elvert már
akiket meg még nem azokat meg már az verte el akit ő vert el...szóval értitek:D

kmar 2009.06.04. 09:38:43

@killin tours:
Nem hiszem, h ismerjük egymást...

Buju nekem sajnos kimarad :(( de akkor jövő pénteken (és nem szombaton ahogy írtam) hajón ütközzünk, lógok sörrel! :D

killin tours 2009.06.04. 11:21:58

mi az hogy kimarad a buju

how you mean my friend

kmar 2009.06.04. 12:30:35

majd elmondom élőben.
de már 2x tökönszúrtam magam miatta, modnjuk még nem 100%, h kihagyom, mert ő az, akit mindenképpen látni akarok élőben, meg ez a clashfanatiks gyűlés is jól hangzik :)

sonkallector 2009.06.06. 10:36:14

@killin tours:
én se tudok róla,h ismernénk egymást...
az infokat majd akkor figyelem Riddimclash-sel kapcsolatban...nagyon kiváncsi vagyok már élőben egy soundclashre!
nekem játszik jövő7en is a hajó meg 28án is!
peace

buk 2009.06.07. 16:53:05

nálam is felírva okt 3.
amúgy az a vicces, hogy dortmundba drágább a repjegy, mint eindhovenbe, sokkal.
eindhoven-düsseldorf vonat kb 20-25 euro, egy irányba.

cpandacsoki · http://isis.blog.hu 2009.06.11. 18:58:10

Igen, a képen (sensi movement) jobb felső a kingp. Ha a vendégalbérlő kifejezés azt takarja, hogy a szomszéd habtestű Barbibaba látogatójaként ismertem egy hétig, akkor jól írtad.
süti beállítások módosítása