HTML

madzsar soundclash fanatiks

LONG LIVE THE FUCKERY OF SOUNDCLASH testvéroldalunk a http://higherlevelsound.wordpress.com/ +++++ az én emailcímem pedig hanggyilkos kukac dzsímél pont kom

Friss topikok

riddimclash 2k9

2009.10.06. 22:24 killin tours

na grrreeeets kedves madzsar soundclash fanatiks !

 

össze kéne szednem magam, mégiscsak az év buliját prezentálja a blog, hejjj

hétvégén kalandos szombat keretében riddimclashen jártunk.

Eindhovenben leszálltunk a gépről és eljött értünk Zilio meg Ricsi, egész éjjel autóztak.onnan kocsival, persze cutomary visit to the coffeshop called grasshopper. bevásárlás és egy cigi után irány Köln, dugóban. Ott egy rövid séta után a melegítés az autóban majd irány a preclash, egy sportbár ahol homok van a földön ,akkor kapsz egy euróér sört ha visszaviszed a poharat, és játszik a fireball sound, a raggakings.net soundja, majd a tek9 europe, és a holland foundation. szuper hangulatban telt az egész gyűltek az emberek, meg a celrbrityk, Supersonic, Irie Crew sound, mi meg jól teleflyereztük a selectors league-el:):) általában 5 sör kikérése után másfél perccel négyen kérdeztük az ötödiket hogy mikor iszod már meg ? (én is voltam ötödik) Ricsi közben el a kocsiba, becherovka megártott, mi meg egyszercsak egy villamost elértünk futva, amiről kiderült nem is  clashre megy, végükl kocsival ejnyebejnye, a gpst követve Kölnön át egyszer mentem csak fel gyalogosjárdára.

odaértünk 2ezer ember, de nem a Palladium, hanem az E Werk namindegy:D a 5 dubs & go még ment, és épp elértük big mama-t, 100 kilós német nő, egész este talán a legnagyobb forward ezt előre is lehet bocsátani:D a clashen aztán először az tűnt fel hogy nincs Black KAt de mégis mindenki nyomja a custom made-eket...hát nem értem...Poison Dart viszonylag jó volt 3 körig, Civalizee meg nem is tudom Buda az elején bemondta hogy Hongaria bigup és tisztelet érte, de ez nem az ő napjuk volt...igazság szerint sok olyat csinált amit egy mc nem...elsőnek az hogy közölni, lehetetlen megnyerni másodszorra, hümmmm....a németek közül eleinte a deebuzz jobban tetszett, fiatal mc, SKarra Mucci a háttérben, meg egy szőke csaj, kmar nem fotóztad le. :D a citylock meg egyre csak erősödött, sokszor mondta hogy spider a di boss, és az again & again Movado-tól, (biztos nem ez e címe) a Dartnak címezve miszerint idén már Berlin kinyírta egyszer nem emlékszem a vége felé volt, szuper. a deebuzz fiatal mcje is nyomott a Poison Dartnak egy Iraqban születtem speechet, az is fasza volt.

Sashamanee egyenlő SÖR, amikor ők játszottak kibaszott unalmas két 10 percet, akkor el tudtunk menni sörért kéynelmesen

a végére hárman a dubfidubban, nem értjük de végül azt már megérdemelten nyerte a meglepetés citylock. a Poison Dart és a Civalizee olyan "hallottuk már" dub fi dub-ot játszott....3 vagy 4 D.Brown a Poison Darttól, Ken Parker a Civalizee-től, mind mind szuper, de nem voltak rá vevők a németek....főleg a mellettem álló két berlini...csóválták a fejüket bármit is csinált a Civalizee :D Zilio közben mindenféle németekkel összespanolt és hozta hozzánk spanolni, esküszöm akármilyen volt a clash annyira jól éreztük magunkat hogy még.

 

fényévekre vagyunk attól, hogy panaszkodjunk milyen volt a clash, és bár irigykedve de tényleg önfeledten mulattuk végig a clasht, nekem személy szerint az első ilyen, amikor előzetes preferenciák nélkül szórakozni mentem clashre

 

 

 

 

 

 

 

 

 grasshopper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

civalizee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a kép címe SÖR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riddimclash 2k9 massive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poison Dart (Mad Rass)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEebuzz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

the winners of Riddimclash 2k9 : CITY LOCK from Berlin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 and the biggets forward for the riddimclash night from the warmup, at the end of this video

LARGEUP BIGMAMMA SOUND!

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soundclash.blog.hu/api/trackback/id/tr281432926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zizzi 2009.10.08. 08:00:20

Köszi a beszámolót.
BigMamma Tippa Irie-Black Eyed Peas kombója baszkiiiii :))))

buk 2009.10.08. 10:59:42

raggakings.net/podcast/preclash-2009-raggakings-ls-fireball-ls-foundation-ls-tek9europe.html
ezt a német fórumon találtam, nem tudom működik e, nem próbáltam.
a fórumra akartam írni, de nem küldi el a hozzászólásomat.
süti beállítások módosítása